Woerden Makelaardij

Woerden Makelaardij is een actief no-nonsense kantoor dat alle facetten van de woningmakelaardij uitoefent en veel ervaring heeft in Woerden en omgeving. Een open en eerlijk contact met onze opdrachtgevers is voor ons heel erg belangrijk en maakt ons werk zo leuk. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw woning. Een woning is vaak meer dan een stapel stenen en wij begrijpen dit. Wij houden u gedurende het hele traject goed op de hoogte. Heeft u vragen? U kunt ons op een laagdrempelige manier bereiken. Wij brengen onze kennis en ervaring in, maar u bent de spil waar het om draait.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), omdat wij de kwaliteit waar deze vereniging voor staat graag omarmen. Ons aanbod vindt u op Funda, maar wij hebben ook een eigen website en maken gebruik van social media. Onze makelaars zijn allebei register makelaar-taxateur, geregistreerd bij VastgoedCert en onze taxaties zijn gevalideerd (NWWI).

Waarom Woerden Makelaardij?

“Goede begeleiding, service en adviezen bij de aankoop van ons eerste huis. Een goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling. Bij Woerden Makelaardij ben je in goede handen. Wij zijn zeer tevreden en ontzetten blij met ons huis. Woerden Makelaardij is zeer aan te bevelen.”

“De medewerkers zijn enorm betrokken. De makelaar was steeds beschikbaar voor overleg/advies en dacht bovendien creatief mee om de mogelijkheden in de markt zo optimaal mogelijk te benutten. We zouden Woerden Makelaardij zeker aanraden!”

woerden makelaardij

Vestiging:

Westdam 3A (Westdampark, begane grond)
3441 GA Woerden

 

Ons team

Pin It on Pinterest

Share This