Van ’t Hof Makelaardij B.V. Gouda

Welkom bij Van ’t Hof… Úw makelaar in Gouda!

Mede dankzij de langdurige relaties met onze tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren uit de regio. Onze gedreven NVM makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs hebben hun sporen verdiend en werken met een frisse blik op de recente ontwikkelingen in het vakgebied, in jouw belang.

De reden dat wij al zo lang bestaan is omdat wij constant blijven innoveren en de wensen van onze klanten voorop stellen.

Wonen is vertrouwen!

Van bestaande bouw tot nieuwbouwprojecten van startersappartementen tot royale villa’s, geen woonwens is te klein of te groot!

Onze klanten kiezen voor ons omdat zij er het volste vertrouwen in hebben dat wij gaan voor het beste resultaat. Wij doen er alles aan om deze verwachtingen te overtreffen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of je hypotheek wilt oversluiten. Wij hebben alles onder één dak.

Lokale en regionale kennis is cruciaal in ons werk. Wij kennen de regionale markt door en door en hebben een uitgebreid netwerk van huizenkopers en verkopers. Met kantoren in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer is er altijd een lokale vestiging bij jou in de buurt.

Wij zetten ons graag voor de volle 100% in om jouw woonwensen te realiseren!

De Koning

Vestiging:

Thorbeckelaan 11
2805 CA GOUDA

0182-52 01 11

Team van t hof Makelaardij

Medewerkers

Pin It on Pinterest

Share This