Van Herk Makelaardij Gouda

Jouw Toekomst

Wilt u een actieve makelaar die met succes voor u aan de slag gaat? Ontdek dan wat Van Herk Makelaardij voor u kan betekenen. Voor huizenbezitters die vakkundig en voor de juiste prijs hun woning willen verkopen. Voor klanten die een gecertificeerde NWWI taxatie willen laten uitvoeren. En voor woningzoekers die hun droom willen verwezenlijken. Wat uw wens ook is; wij hebben een op maat gesneden oplossing. Persoonlijk en proactief. Op weg naar een goed resultaat.

Voor verkopers

1. Topranking op Funda
Door de nieuwste presentatietechnieken, zoals heldere (360◦) beelden, 3d plattegronden, video animatie en een brochure garanderen wij dat uw woning een toppositie krijgt op Funda.

2.Verkoopplan op maat
Met meer dan 40 marketingactiviteiten heeft u voldoende munitie om uw woning onderscheidend te promoten.

3. Potentiële kopers
Wij hebben een groot, actueel zoekersbestand met veel kandidaat-kopers.

Voor kopers

Bent u van plan te kopen? Dan zorgen we dat alle informatie over de woning en woonomgeving inzichtelijk is. Zo weet u exact wat u koopt. En natuurlijk bedingen we voor u een marktconforme prijs. Ook dit is gegarandeerd: onze verdienste is gekoppeld aan het behaalde voordeel op de aankoopsom.

Voor iedereen

1. Bereikbaar
Wij zijn dagelijks persoonlijk bereikbaar via de mail, telefoon, website en social media.

2. Top 10 van grootste makelaarskantoren
Wij behoren tot de top 10 van grootste makelaarskantoren. Veel klanten stelden al vertrouwen in onze dienstverlening en daar zijn we trots op (bron: onderzoek Bangma & Bosma Bedrijfsadvies).

3. Deskundigheid
Een brede, professionele organisatie met een eigen juridische afdeling en tevens lid van de makelaarsorganisatie NVM.

4. Een full-service organisatie
Van Herk Makelaardij ontzorgt u van begin tot eind. Wij geloven dat een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid van onze medewerkers toegevoegde waarde voor u levert. Op elk moment van de dienstverlening en op elk onderdeel.

5. Dé Woningmakelaar

6. We hebben ons al vier maal de Woningmakelaar van het Jaar mogen noemen.
De eerste klimaatneutrale makelaar van Nederland
Onze organisatie is door de Climate Neutral Group erkend met de standaard ‘Klimaatneutraal Gegarandeerd’. Dé waardering dat onze inspanningen voor het bewust omgaan met duurzaamheid, daadwerkelijk van betekenis zijn.

De Koning

Vestiging:

Lange Tiendeweg 104
2801 KK GOUDA

0182 57 77 00

NVM Makelaars

Pin It on Pinterest

Share This