De NVM kijkt terug op een succesvolle NVM Open Huizen Dag, vandaag 1 oktober 2022. Ongeveer 55.000 consumenten bekeken vandaag geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen. Bijna 11.000 woningen in heel Nederland deden mee aan de NVM Open Huizen Dag. Dit aantal evenaart bijna het aantal woningen dat in oktober 2019 haar deuren opende. Tussen oktober 2019 en vandaag vond de NVM Open Huizen Dag in deze vorm niet plaats. Daarvoor was het huizenaanbod toen te laag en beperkte Covid-19 de mogelijkheden.

Open deur

Chris van Zantwijk, bestuurslid van de NVM vakgroep Wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag is enthousiast: “Het is fantastisch dat we vandaag de NVM Open Huizen Dag weer in ere hebben hersteld. Dat blijkt wel uit de cijfers. Ondanks het wisselende weer wisten toch 55.000 consumenten de weg te vinden naar de deelnemende woningen. Het lijkt een open deur maar vrijblijvend en vlot diverse woningen kunnen bezoeken maakt onze NVM Open Huizen Dag zo populair. Dat is vandaag weer bewezen.”

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is opgericht in 1898. Met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs

en vastgoeddeskundigen. De vereniging is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch en Landelijk. De NVM behartigt de belangen van haar leden en het makelaarsvak en onderhoudt daarvoor contacten met alle betrokken partijen in het maatschappelijke en politieke veld.

Naar bron gaan
Author:

Pin It on Pinterest

Share This