Schep Makelaars

Schep Makelaars: Kenners van het platteland!

De keuze voor de juiste makelaar brengt uw droomwoning (of droomlandhuis) meteen een stuk dichterbij. Al meer dan vijfendertig jaar onderscheidt Schep Makelaars zich door solide vakkennis en een bij uitstek persoonlijke benadering. Zijn we op het gebied van landelijke wonen inmiddels een begrip in heel Nederland; ook voor een exclusief huis in een landelijke omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

(Nog) niet precies gevonden wat u zocht? Neem de proef op de som, en laat u – kosteloos en vrijblijvend – opnemen in ons zoekersbestand. Via een gerichte zoekopdracht kunt u exact aangeven wat u op het oog heeft. Wilt u uw zoekprofiel nog aanscherpen? Een afspraak met een van onze beëdigde makelaars is zo gemaakt! Onze expertise en ons wijdvertakte relatienetwerk staan borg voor een optimaal resultaat.

Uiteraard kunnen wij ook bemiddelen indien u uw huidige woning wilt verkopen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een info/verkoop gesprek. Schep Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met alle waarborgen van dien. Schep Makelaars heeft daarnaast een vaste plek op www.funda.nl en maakt gebruik van alle hedendaagse communicatiemogelijkheden waaronder Facebook en Instagram. Ook houden we u via onze eigen website (www.schepmakelaars.nl) op de hoogte van onze diensten.

Schep Makelaars heeft in het landelijk onroerend goed inmiddels een uitstekende naam opgebouwd. Speciaal voor de bemiddeling van deze bijzondere woningen in het buitengebied hebben wij ons aangesloten bij Buitenstate. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van NVM Makelaars met een brede expertise in het buitengebied. Kijk voor meer informatie op www.buitenstate.nl.

Meerwaarde van Schep Makelaars:

  • Kenners van het platteland
  • de zekerheid van ‘s lands grootste makelaarsorganisatie NVM
  • een team van drie beëdigde NVM-makelaars
  • eigen professionele website www.schepmakelaars.nl
  • de mogelijkheid om uw woning op www.funda.nl te plaatsen
  • vrijblijvend info/ver-/aankoop gesprek
  • aangesloten bij Buitenstate
  • gratis zoekersbestand
De Koning

Vestiging:

Lopikerplein 2
2871 AN SCHOONHOVEN

0182-383038

Onze Makelaars

Pin It on Pinterest

Share This