Schep Makelaardij

Schep Makelaardij: Kenners van het platteland!

De keuze voor de juiste makelaar brengt uw droomwoning (of droomlandhuis) meteen een stuk dichterbij. Al meer dan vijfendertig jaar onderscheidt Schep Makelaardij zich door solide vakkennis en een bij uitstek persoonlijke benadering. Zijn we op het gebied van landelijke wonen inmiddels een begrip in heel Nederland; ook voor een exclusief huis in een stedelijke omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

(Nog) niet precies gevonden wat u zocht? Neem de proef op de som, en laat u – kosteloos en vrijblijvend – opnemen in ons zoekersbestand. Via een gerichte zoekopdracht kunt u exact aangeven wat u op het oog heeft. Wilt u uw zoekprofiel nog aanscherpen? Een afspraak met een van onze be√ędigde makelaars is zo gemaakt! Onze expertise en ons wijdvertakte relatienetwerk staan borg voor een optimaal resultaat.

Uiteraard kunnen wij ook bemiddelen indien u uw huidige woning wilt verkopen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een info/verkoop gesprek. Schep Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met alle waarborgen van dien. Schep Makelaardij heeft een vaste plek op www.funda.nl en maakt gebruik van alle hedendaagse communicatiemogelijkheden waaronder Facebook en Instagram. Daarnaast houden we u ook via onze eigen website (www.schep.nl of landelijkwonen.nl) op de hoogte van onze diensten.

Schep Makelaardij heeft in het landelijk onroerend goed inmiddels een uitstekende naam opgebouwd. Speciaal voor de bemiddeling van deze bijzondere woningen in het buitengbied hebben wij ons aangesloten bij Buitenstate. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van NVM Makelaars met een brede expertise in het buitengebied. Kijk voor meer informatie op www.buitenstate.nl.
De Koning

Vestiging:

Lopikerplein 2
2871 AN SCHOONHOVEN

0182-383038

Onze Makelaars

Pin It on Pinterest

Share This