Rien Treur Makelaardij

U heeft het huis, wij de sleutel om te verkopen!

Hartelijk welkom bij Rien Treur makelaardij, uw enthousiaste NVM-makelaar in de gemeente Woerden en een deel van het Groene Hart. Een gepassioneerd en creatief familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij. Wij streven naar een optimale dienstverlening op het gebied van onroerend goed. Onze deskundigheid is erop gericht om zowel de particuliere als de zakelijke markt professioneel te bedienen. Wij zijn lid van de NVM, waardoor wij u als klant extra zekerheden, service en voordelen bieden.

Onze specialisatie is gericht op de verkoop van woningen, bouwkavels, appartementen en voormalige agrarische objecten. Daarnaast is Rien gespecialiseerd in BOG (bedrijfsmatig onroerend goed) en opgeleid als mediator om in geval van conflictsituaties m.b.t. onroerend goed deskundig te kunnen adviseren.

Ons team bestaat uit een viertal enthousiaste en goed opgeleide no-nonsense medewerkers, ieder met haar of zijn unieke kennis en opleiding.

Bij ons staat de persoonlijke benadering en een optimale klantvriendelijke begeleiding gedurende het hele aan- en/of verkooptraject hoog in het vaandel. Binnen ons kantoor werken makelaar en mediator Rien Treur, assistent makelaar Rosita Koolen- Treur, makelaar Dennis Treur en marketingspecialiste Corry Treur, allen met een ruime ervaring in de makelaardij.

Uw woning succesvol verkopen begint met een kennismakingsgesprek waarin wij onze werkwijze graag persoonlijk toelichten.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0348 444146 of mail naar info@rientreur.nl

De Koning

Vestiging:

Breeveld 28
3445 BB WOERDEN

 

Team Rien Treur makelaardij

Medewerkers

Pin It on Pinterest

Share This