NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober

Zaterdag 2 oktober vindt de totaal vernieuwde NVM Open Huizen Dag plaats. Geen deelnemende woningen om te bezoeken, maar de NVM-makelaars geven jou vrijblijvend advies.

NvM open huizen dag

Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. De NVM-makelaars komen dit keer bij jou thuis met vrijblijvend advies.

Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.

Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken. 

Een NVM-makelaar kan je helpen met deze vragen. Ze gaan massaal het land in om bij jou thuis thuis, op hun makelaarskantoor, of online, vrijblijvend te helpen met al je woonvragen en wensen.

Afspraak maken

Je kunt daarom op 2 oktober een afspraak maken met een NVM-makelaar naar keuze voor vrijblijvend advies.

Via een online aanvraagtool kun je een afspraak aanvragen. Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten. 

Waarom is de NVM Open Huizen Dag verniewd?

Uit een onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid-19 nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken.

Pin It on Pinterest

Share This