Zaterdag 1 oktober 2022: huizen bezichtigen en/of afspraak met NVM-makelaarDe NVM organiseert opnieuw de vertrouwde NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 1 oktober kunnen geïnteresseerde consumenten geheel vrijblijvend en zonder afspraak huizen bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur.

Daarnaast kunnen consumenten ook weer een persoonlijke afspraak maken met een NVM-makelaar voor vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het aankomend woningaanbod. Tijdens de vrijblijvende afspraak -zonder verplichtingen en/of kosten- beantwoordt de NVM-makelaar alle woonvragen en geeft de consument deskundig advies. 

Informatiebehoefte

Chris van Zantwijk, bestuurslid van de NVM vakgroep Wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag licht toe: “De NVM Open Huizen Dag bewijst zich al vele jaren. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken maakt onze NVM Open Huizen Dag zo populair. Dat kunnen we nu weer in ere herstellen. Toch zoeken we ook naar verbeteringen die aansluiten bij de actuele informatiebehoefte van de woning(ver)koper.

Openhuizendag.nl

Consumenten met woonvragen kunnen nu al terecht op de speciale website www.openhuizendag.nl om een persoonlijke afspraak te maken. De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen via de mail, die vervolgens de afspraak bevestigt. Dat kan bij de consument thuis zijn of eventueel online.

Behoefte

Chris van Zantwijk: “Vorig jaar hebben we de vernieuwde opzet van de NVM Open Huizen Dag voor het eerst ingezet. De resultaten bevestigen dat we hiermee in een duidelijke behoefte voorzien. Daar gaan we dus mee door. Met deze uitbreiding brengen we het beste samen voor de consument. Ze kunnen zelf huizen bezichtigen en daarnaast persoonlijk advies vragen aan een NVM-makelaar.

Funda.nl

Op funda.nl staan de woningen die deelnemen aan de Open Huizen Dag. Hier vindt de consument alle informatie om de route uit te stippelen voor het bezichtigen van interessante woningen.

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is opgericht in 1898. Met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch en Landelijk. De NVM behartigt de belangen van haar leden en het makelaarsvak en onderhoudt daarvoor contacten met alle betrokken partijen in het maatschappelijke en politieke veld.

Author:

Pin It on Pinterest

Share This