De NVM Nieuwbouwprijs is bedoeld om extra aandacht te geven aan nieuwbouw- of transformatieproject dat in de ruimste zin aansluit op de lokale vraag en bovendien van meerwaarde is voor de woningvoorraad en de directe omgeving. Het beste project wint de allereerste NVM Nieuwbouwprijs. Een echte kroon op het werk! Dus ken jij een project dat wel wat extra aandacht verdient en kans maakt op deze mooie prijs? Meld dit project vooral aan. Wij kijken uit naar alle mooie inzendingen! 

Aan alle NVM-leden hierbij de oproep om een nieuwbouw- of transformatieproject, waarvan jullie denken dat het in aanmerking komt voor de NVM Nieuwbouwprijs, aan te melden.

De aanmeldperiode loopt tot en met woensdag 26 juni 2024.

Waaraan moet een aanmelding voldoen?

Om in aanmerking te komen voor de NVM Nieuwbouwprijs moet een project na 1 januari 2023 opgeleverd of in aanbouw zijn, waarbij alle woningen zijn verkocht of verhuurd. Nieuwbouw- of transformatieprojecten met gemengde bestemmingen vallen hier ook onder. Van grondgebonden woningen tot appartementen en van hoog binnenstedelijk tot gelegen in het buitengebied – alles kan en mag. Heb je meerdere nieuwbouwprojecten die volgens jou in aanmerking komen? Meld ze dan vooral allemaal aan!

Hoe worden de aanmeldingen beoordeeld?

De beoordeling van de aanmeldingen ligt in handen van een onafhankelijke jury. Na sluiting van de inschrijfperiode op 26 juni 2024 zal de jury op basis van de stukken vooronderzoek doen. Daarna gaat de jury het land in. Of de jury alle inzendingen bezoekt of alleen de projecten die op een shortlist komen, wordt nog nader bepaald. Na de bezoeken wijst de jury het winnend project aan.

Wanneer is de uitreiking van de NVM Nieuwbouwprijs?

De jury zal de eerste NVM Nieuwbouwprijs uitreiken tijdens de NVM Nieuwbouwdag op 12 september. Meer informatie over de NVM Nieuwbouwdag volgt binnenkort. Houd hiervoor de NVM Update in de gaten.

Wat zijn de richtlijnen precies?

Om de procedure rondom de verkiezing van de NVM Nieuwbouwprijs te verduidelijken, hebben we richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen kunnen hieronder gedownload worden.

Aanmelden

Heb jij een mogelijk winnend project op het oog? Meld ‘m dan aan via het onderstaande digitale formulier. Op dit formulier staat ook duidelijk aangegeven welke documenten toegezonden moeten worden (bijv. een overzicht van verkoop-/verhuurdata). Hier kun je ook aangeven of de opdrachtgever akkoord is met de deelname en of je beschikbaar bent voor een toelichting in het geval de jury daar behoefte aan heeft.

Mocht je vragen hebben over de NVM Nieuwbouwprijs, neem dan gerust contact op met Leo Bosch, programmamanager Nieuwbouw via l.bosch@nvm.nl. Je kan Leo ook benaderen wanneer je twijfelt over het aanmelden van een nieuwbouwproject. Hij denkt graag met je mee!

De aanmeldperiode loopt nog tot en met woensdag 26 juni 2024

Originele artikel

Pin It on Pinterest

Share This