Meesters Makelaardij

Energiek – Betrokken – Ervaren – Creatief

Meesters hoort bij Oudewater en Oudewater hoort bij Meesters. Onze wortels zijn al meer dan zeventig jaar stevig verankerd in het centrum van Oudewater. Wij voelen ons thuis in de stad en kennen de inwoners, de wijken en de huizen.

En ook buiten Oudewater weten mensen ons steeds beter te vinden. Van Lopik tot Gouda en Woerden hebben wij een uitgebreid netwerk en weten we kopers, verkopers, huurders en verhuurders aan elkaar te verbinden, met een succesvolle transactie, en nog belangrijker, veel woonplezier als gevolg!

Het succesvol verkopen van uw huis, doen we met het hele team Meesters. De makelaars zetten hun jarenlange ervaring en grote netwerk in om de woning op de juiste wijze onder de aandacht te brengen van woningzoekenden. Onze mensen op kantoor zorgen voor een sprekende woningpresentatie op internet, social media en in print. Ze plannen de bezichtigingen en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, ook als het om andere zaken dan verkoop gaat.

Wij zijn een gastvrij en toegankelijk full-service makelaarskantoor dat zich richt op de verkoop, aankoop, taxatie en verhuur van woningen en bedrijfspanden. Meer informatie over onze dienstverlening leest u terug op onze website www.meesters.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Koning

Vestiging:

Donkere Gaard 28
3421 AT OUDEWATER

 

Medewerkers

Pin It on Pinterest

Share This