Lafeber Makelaardij B.V.

Méér dan 40 jaar ervaring telt!

Lafeber Makelaardij B.V. is uw actieve makelaar op de woningmarkt van Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Moordrecht en omgeving.

Gedreven en marktgericht adviseren wij kopers en verkopers op het gebied van koopwoningen. Al meer dan 40 jaar brengen wij als no-nonsense makelaarskantoor kopers en verkoper bij elkaar. Het is ons vak om uw objectief te adviseren over de koop en verkoop. Met een persoonlijke benadering en een full-service concept benaderen wij de markt. Iedere opdrachtgever is uniek, net als iedere woning en daar spelen wij op in. Vanuit ons kantoor aan de Ridder Van Catsweg 298 in Gouda staan wij hiertoe dagelijks voor u klaar.

Naast een tevreden particuliere klantenkring weten ook de projectontwikkelaars en aanemers ons te vinden. Consultancy op het gebied van nieuwprojecten en de verkoop hiervan is voor ons makelaarskantoor core bussiness. Onze persoonlijke begeleiding en expertise voor iedere opdracht maken de diensten van Lafeber Makelaardij B.V. zo doeltreffend.

Om te zorgen dat u vol vertrouwen tot aankoop en/of verkoop van de door u gewenste woning kunt overgaan zullen de specialisten van Lafeber Makelaardij B.V. u op alle mogelijke zaken attenderen en u hierin adviseren. Ook op het gebied van internet en sociale media loopt Lafeber voorop!

Meer informatie? Neem dan contact op met één van onze makelaars en maak vrijblijvend en zonder kosten een afspraak.

De Koning

Vestiging:

Ridder van Catsweg 298
2804 RS GOUDA

 

Medewerkers

Pin It on Pinterest

Share This