De grote vraag die vrijwel alle consumenten met verhuisplannen bezighoudt. Wat is het beste moment om de woning te koop te zetten? Als je nieuwbouw hebt gekocht, wil je niet tussen twee huizen in komen te zitten, maar ook geen dubbele lasten hebben omdat de verkoop toch niet wil vlotten. Maar ook als je huis te klein of te groot wordt of je hebt een andere reden om te willen veranderen, dan nog is de stap van droom naar daad best groot.

De website Is Dit Het Moment van NVM-makelaars helpt je bij je afweging. Je kunt een simpele check doen, waarbij je een paar algemene vragen beantwoordt. Een paar seconden later ontvang je het woonadvies al in je mailbox. In dat woonadvies vind je ook een link naar het overzicht van Aankomend Aanbod.

Aankomend aanbod

Dit betreft huizen die nog niet te koop staan, maar binnen afzienbare tijd te koop komen. Daarom staat er ook geen adres of foto bij. Heb je verkoopplannen? Laat dan de woning op Aankomend Aanbod opnemen om de markt te testen. Je zou dan bijvoorbeeld een Open Huizen Dag kunnen gebruiken om de verkoop daadwerkelijk te starten.

Staat er een huis tussen in een buurt waar jij nu net een huis zoekt? Neem dan contact op met de makelaar, zodat je bovenaan het lijstje staat zodra het huis te koop komt.

Het mooie van deze dienst is dat het een aanvulling is op het huidige woningaanbod dat op funda staat. Alleen zijn deze huizen nog niet te koop, maar komen ze te koop.

NVM-makelaar Kees-Jan Borsboom van Schieland Borsboom Makelaardij legt de dienst en de voordelen in onderstaand filmpje uit.

 

Naar bron gaan

 

Pin It on Pinterest

Share This