Drieman Garantiemakelaars

Al 25 jaar verkopen wij met veel plezier en heel succesvol woningen in Woerden en omstreken. Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in Woerden maakt dat wij huizenkopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning; een duidelijk teken van de waardering van onze klanten. Met ons team staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal.

Naast onze vestiging in Woerden, beschikken wij over kantoren in Nieuwkoop, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Ons kantoor is gevestigd aan de Meulmansweg 1; een gunstige locatie midden in het centrum, waar voorbijgangers gemakkelijk binnenlopen. Met uw woning in onze etalage bent u verzekerd van optimale aandacht van veel woningzoekenden. Onze makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer treden voor u op als verkopend makelaar en gaan mee met bezichtigingen. Op kantoor zorgen Joyce Peek, Leny van den Oever en Lianne Werkman voor de ontvangst, informatieverstrekking en de administratieve ondersteuning.

Waarom kiest u voor Drieman Garantiemakelaars?

Hoge klanttevredenheid

Onze gemiddelde score op funda.nl is een 9.0! Drieman streeft ernaar continu haar dienstverlening te verbeteren. Om te weten waar onze verbeterpunten liggen, vragen wij al onze klanten deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Bekijk ook eens de reviews op Funda of op www.drieman.nl

Verkoop

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Je wilt natuurlijk wel de beste prijs voor je huis krijgen met goede voorwaarden. Drieman Garantiemakelaars in Woerden kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt en het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Drieman Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
Fase 2: Presentatie & prijs
Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
Fase 4: Overdracht na de verkoop

Met begeleiding van een styliste en vakkundige fotograaf maken we een presentatie die staat als een huis. Met ons gezellige team zorgen we ervoor dat de verkoop op een leuke, enthousiaste manier verloopt en dat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

Van zoekopdracht tot overdracht!

Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te “matchen” aan de huidige en de toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar geschikte woonruimte, maar denkt u ook eens aan;

  • het verrichten van grondig vooronderzoek
  • begeleiding bij bezichtigingen
  • waardebepaling
  • het doen van bouwkundig onderzoek
  • prijsonderhandelingen
  • regelen van juridische zaken
  • begeleiding bij de notaris

Om de begeleiding af te stemmen op uw situatie maken wij duidelijke afspraken. U kunt zelf aangeven in welke mate u begeleiding wenst. Zo noteren wij zwart op wit wat u van ons mag verwachten! Graag nodigen wij u uit op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Om alles in alle rust door te kunnen spreken, vragen wij u vriendelijk hiervoor een afspraak te maken.

De Koning

Vestiging:

Meulmansweg 1
3441 AT Woerden

0348-431919

Onze NVM Makelaars

Pin It on Pinterest

Share This