Drieman Bodegraven Lugthart

Sinds 2006 is Drieman Garantiemakelaars ook in Bodegraven actief en verkopen wij met veel plezier en heel succesvol woningen. Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in Bodegraven maakt dat wij huizenkopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning. Een duidelijk teken van waardering van onze klanten. Met ons team staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal.

De Drieman kantoren zijn gevestigd in Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Leiderdorp, Woerden en Bodegraven. Samen hebben we zo’n 200 woningen in de verkoop. Bezoek daarom eens onze website voor een overzicht van ons totale woningaanbod.

Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn wij, naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, ook zeer actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van de ontwikkeling – betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van bedrijfsonroerend goed en hebben wij goede connecties met hypotheekverstrekkers.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

De Koning

Vestiging:

Marktstraat 6
2411 BE Bodegraven

0172-460800

Ons team

Pin It on Pinterest

Share This