De Koning makelaars

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

De Koning makelaars zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. Naast makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks actief om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

De Koning makelaars zijn aangesloten bij ERA en de NVM.

U bent welkom bij De Koning makelaars in Woerden
In Gouda staan wij, Hanneke van Gils, Leonie van Vliet, Margriet Hikke, Daniëlle de Korte en Laura van Lienden voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en/of aankoop van uw huis. Wij zijn thuis in de regio Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Boskoop, Stolwijk en Bodegraven.
U bent van harte welkom om eens nader kennis te maken op ons kantoor aan de Keerkring 7 in Gouda. Of vraag een gratis waardebepaling aan, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
De Koning

Vestiging:

Keerkring 7
2801 DG GOUDA

 

Ons team

De Koning makelaars Gouda

Pin It on Pinterest

Share This