Boer Makelaardij Midden-Holland

Boer Makelaardij Midden Holland b.v. is niet zomaar een makelaarskantoor. Wij zijn een deskundig en ervaren NVM makelaars kantoor uit Gouda met passie voor huizen. Wij streven naar een optimale dienstverlening én optimaal resultaat. En met succes, want u ziet ons overal! In de buurt, in uw straat en op Facebook met onze bekende Facebook Live Filmpjes.

Op een positieve, actieve en vriendelijke wijze benaderen wij op zeer succesvolle wijze de woningmarkt. Dat doen wij met de traditionele én de moderne middelen die ons ter beschikking staan, en dat zijn er heel wat. Daarnaast hebben wij een zeer groot netwerk door de vele jaren ervaring. Hierdoor kunnen onze makelaars u als geen ander helpen bij de verkoop van uw woning, de aankoop van uw droomhuis, aan- en verhuur, taxaties voor diverse doeleinden, bedrijfshuisvesting en consultancy. Onze makelaars zijn NVM makelaar-taxateur, NRVT taxateurs, Nieuwbouwspecialst, Aankoopspecialst, Woningmarktconsultant en NVM Business makelaar. Bijna te veel om op te noemen. En kunnen wij onverhoopt niet helpen, dan kennen wij wel iemand die het wel kan!

Boer Makelaardij is daarnaast een écht innovatief kantoor. Diverse akties hebben wij ten behoeve van de verkoop succesvol in de markt gezet zoals:

  • Show Yourself
  • Welkominhetweekend.nl (Open Huis als het ú uitkomt)
  • Woningtreintje.nl enzovoort.

Graag vertellen wij u meer over onze bijzondere initiatieven.

Kijk eens op onze site boer-gouda.nl voor onze unieke kwaliteiten, het Stappenplan bij verkoop, waarom een aankoopmakelaar te kiezen en voor de 5 redenen om te kiezen voor Boer Makelaardij.

Graag maken wij een afspraak met u om kennis te maken. Dat kan persoonlijk én digitaal! De klant is koning.

Boer makelaardij

Vestiging:

Meridiaan 39
2801 DA GOUDA

 

Ons team

Pin It on Pinterest

Share This