Bestuur NVM Midden Holland

Secretariaat:

Molenleede 20, 2991 WB Barendrecht
T 0180 76 92 70
M info@nvmgouda.nl

KvK nummer: 40465779

Robert Roos

Robert Roos

Afdelingsvoorzitter

M 06 51 22 83 41
nvm@boer-gouda.nl

Na een korte periode in het bestuur van de NVM Midden Holland ben ik in 2018 door de leden als NVM afdelingsvoorzitter gekozen. Deze functie oefen ik met veel plezier uit. Het is interessante materie en een grote verrijking van mijn kennis en netwerk.

In het dagelijkse leven ben ik NVM makelaar, NVM Woningmarktconsultant en Nieuwbouwspecialis en werkzaam en mede-eigenaar van Boer Makelaardij Midden Holland in Gouda. Voor vragen over de NVM, marktontwikkeling en andere gerelateerde zaken ben ik altijd bereikbaar.

Menno Klein

Menno Klein

Penningmeester

M 0182-503091
E info@kleinmakelaardij.nl

Ik ben mijn makelaarskantoor in 2008 begonnen in Haastrecht, natuurlijk vond ik het belangrijk om NVM lid te zijn omdat dit ook de expertise van een makelaar laat zien.

Na 10 jaar in Haastrecht kantoor te hebben gehad zijn wij met ons kantoor naar Gouda verhuisd. Niet alleen omdat ik hier woon maar ook omdat deze markt meer dynamiek met zich meebrengt.

Naast het taxeren, verkopen en aankopen van woning vond ik het in 2022 ook belangrijk om de stap te nemen voor een bestuursfunctie binnen de NVM. Reden hiervoor is om toch wat meer beleid mee te kunnen bepalen en meer in contact te komen met mijn NVM collega’s. En zoals mijn voorganger ook zei: ik vind onze vereniging een leuke en gezellige vereniging die actief bezig is!

Linda Van Duuren-Westerman

Linda Van Duuren-Westerman

Lidmaatschapszaken

M 06 83 56 06 31
E linda@lindamakelaardij.nl
Sibylla Kwaaitaal

Sibylla Kwaaitaal

Ambtelijk secretaris

M 06 53 24 22 63
E info@nvmgouda.nl

Met veel plezier onderhoud ik de contacten met onze leden, de landelijke NVM en de andere afdelingen van de NVM. Ik ben verantwoordelijk voor de ledenadministratie en

de nieuwsvoorziening op de website en de communicatie met de leden. Ik sta altijd open voor de ideeën en suggesties van de leden.

Pin It on Pinterest

Share This