April Makelaars Woerden

April makelaars is gevestigd aan de Jaap Bijzerdweg in Woerden en ook in Vleuten, Gouda, Vianen en Leiden. April makelaars Woerden is al sinds 2008 actief in deze mooie stad en na een korte pauze vanaf januari 2020 opnieuw van start gegaan. Ons kleine team in Woerden onderscheidt zich door betrokkenheid en enthousiasme en bestaat uit Ted Bergholtz, Martijn Bogaard, Jacqueline van Rede, Fred Vink, Raquel Bloem en Larissa Bos. Wij bieden rechtstreeks contact en korte lijnen gecombineerd met een no-nonsense dienstverlening.

Onze makelaars staan voor u klaar om u van dienst te zijn bij de koop en/of verkoop van uw woning. Wij werken volgens de hoge kwaliteitsstandaard van de NVM brancheorganisatie en hebben de afgelopen tientallen jaren een schat aan ervaring opgedaan rond het kopen en verkopen van woningen in de regio. U kunt dus rekenen op veel vakmanschap, lokale marktkennis, een groot netwerk van woningzoekenden en betrouwbare dienstverleners die zich maximaal voor uw belangen zullen inzetten.

Daarnaast besteden wij veel tijd en aandacht aan de optimale presentatie van uw woning.

April makelaars werkt met een efficiënt en eigentijds bedrijfsconcept waarbij alle goede elementen van het oude makelen behouden zijn gebleven. Geschrapt zijn de zaken die de klassieke makelaarskantoren zo onnodig duur maken en niets meer bijdragen aan de dienstverlening.

Wij komen graag bij u langs om de adviezen te geven waarmee u verder kunt! Afspraken kunnen bij ons natuurlijk 6 dagen per week en ook in de avonden plaatsvinden.

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden, bekijk de ervaringen van onze klanten bij de beoordelingen.

Met vriendelijke groet,
April makelaars

Ted, Jacqueline, Martijn, Fred, Raquel en Larissa

April Makelaars

Vestiging:

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR WOERDEN

 

Het team

Pin It on Pinterest

Share This